Band

Na de Veerse Meer Race is er traditioneel een daverend roeiersfeest, tot in de vroege uurtjes! Dus reserveer een plekje op de camping of huur een stacaravan of trekkershut, en blijf er bij! Dit feest wil je niet missen!!! 

Zoals de laatste jaren gebruikelijk speelt gelegenheids-coverband TAFKABB na de avondvlootschouw in de tent. Van Hazes tot AC/DC en van meeblêren tot headbangen, er valt altijd wat te beleven bij deze bende van vijf! Tussen de sets door is er net als vorig jaar een optreden van Roeisloep Parel Els en haar JEELZ-collega Jenneke, die met hun muziek de tent op z'n kop zetten. Kortom, FEEST!

Tafkabb (The Artist Formerly Known As Bêêsten Bint) is een gelegenheidsformatie, onstaan uit de gelegenheidsformatie Bêêsten Bint die ontstaan is begin jaren '90 bij het in Zeeland toen zeer vermaarde Vrijbuiterfestival in Goes. Elk jaar speelde Bêêsten Bint (onder steeds andere naam) de avond voor het festival voor alle vrijwilligers. Dit was altijd groot feest. Het repertoire van Tafkabb is variërend van oude rock van Led Zeppelin en Van Halen tot meezingers van André Hazes en Rob de Nijs. En alles wat er tussenin zit natuurlijk. Degene die ze in 2013 en 2014 hebben zien optreden weten dat het een Bêêstachtig gezellige avond zal worden..... 

 

 

 

Doorzoek de website

© 2008 - 2018 Veerse Meer Sloepenrace

Veerse Meer Sloepenrace