Opvallen!

16-07-2012 21:21

Het is guur, koud en nat in de haven. Met een dikke trui en regenjas lopen passanten over de steiger bij ons in de haven. Troosteloos, brrrr.

Iedereen die net vakantie heeft of bijna krijgt heeft het over het weer. Niet best, weer een zomer voor records, qua koud, nat en winderig dan. Zelfs de weermannen en –vrouwen krijgen te horen dat ze het slecht doen deze zomer. Tja, het weer is het weer. Yvonne en ik hebben er als beroepszeilers heel vaak mee te maken. Je neemt het maar zoals het komt. Voorlopig kan het alleen maar beter worden!

Gelukkig heeft onze sloep Dwars in den Weg een gloednieuw, gesponsord dekkleed dat haar interieur en de riemen mooi droog houdt. Keurig kleedje waarop straks ook alle sponsornamen komen. Op een hele opvallende plek in Herkingen Marina, waar iedereen langskomt. Mooie exposure.

Tijdens de Veerse Meer Race willen we natuurlijk ook goed voor de dag komen. Niet alleen qua roeien, bedoel ik, maar ook met de sloep en haar bemanning. We zijn dus met inzet van de Gelias-leden bezig met de voorbereiding voor zowel de middagrace als de avondvlootschouw. Melinda heeft een heel leuk idee voor het thema Flower & Power. Benieuwd? Kom kijken, of nog beter: doe ook mee! Wij gaan vandaag inschrijven.

Paul Matthijssen,
Voorzitter Roeivereniging Gelias, Herkingen.

Terug

Doorzoek de website

© 2008 - 2019 Veerse Meer Sloepenrace

Veerse Meer Sloepenrace