Bêêsten Bint!

Na de Veerse Meer Race is er traditioneel een daverend roeiersfeest, tot in de vroege uurtjes!  Dus reserveer een plekje op de camping, of huur een stacaravan of trekkershut (allemaal met aantrekkelijke roeierskorting!), en blijf er bij! Voor 2013 hebben we een super band kunnen vastleggen: Bêêsten Bint!

Bêêsten Bint is een gelegenheidsformatie die ontstaan is begin jaren '90 bij het in Zeeland toen zeer vermaarde Vrijbuiterfestival in Goes. Elk jaar speelde Bêêsten Bint (onder steeds andere naam) de avond voor het festival voor alle vrijwilligers. Dit was altijd groot feest.

In 2006 is er een reunie geweest en de 2e reunie was in januari van dit jaar in de Graaf van Buuren in Kortgene. Dit was zo’n groot succes dat de band werd vastgelegd voor het feest na de Veerse Meer Sloepenrace!

Bêêsten Bint bestaat uit zeer ervaren muzikanten die gewoonlijk spelen in bands als Dubbel D de Dijk Coverband, de Broodtroosters, Mox, NoPoint en nog veel meer…..

Het repertoire van Bêêsten Bint is variërend van oude rock van Led Zeppelin en Van Halen tot meezingers van André Hazes en Rob de Nijs. En alles wat er tussenin zit natuurlijk. Inmiddels is het repertoire viertalig en vanwege het oktoberfest zal zeker de Duitse taal niet ontbreken.......

Doorzoek de website

© 2008 - 2019 Veerse Meer Sloepenrace

Veerse Meer Sloepenrace