Home » Privacy

Privacy

Europese Privacywetgeving AVG

  1. Veerse Meer Services (hierna: VMS), gevestigd aan de Hoofdstraat 128, 4484CJ Kortgene, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
  2. Kees Verweel is de Functionaris Gegevensbescherming van VMS. Hij is te bereiken via info@veersemeerrace.nl 
  3. VMS verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij verwerken: Voor- en achternaam, adresgegevens, E-mailadres, telefoonnummer, naam sloep etc
  4. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sloeproeien.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
  5. VMS verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: het afhandelen van uw betaling, verzenden van een bevestiging en om U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  6. VMS neemt nooit op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.
  7. VMS deelt uw persoonsgegevens niet met derden.
  8. VMS gebruikt cookies en/of vergelijkbare technieken.
  9. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door VMS en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@veersemeerrace.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. VMS wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
  10. VMS bewaart voor de eigen administratie gegevens verstrekt bij het sluiten van een overeenkomst in een beveligde database, welke uitsluitend door de eigenaar van VMS ingezien en gewijzigt dan worden. VMS neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@veersemeerrace.nl 
  11. Gegevens verstrekt bij het aanmelden voor de VMS wedstrijden worden niet verstrekt aan derden en worden opgeslagen bij Formsdesk, waarmee VMS een verwerkersovereenkomst heeft gesloten. Formdesk stelt de gegevens niet beschikbaar aan derden, en bewaart de gegevens in een beveiligde database. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de VMS administratie. 
  12. Gegevens opgeslagen bij VMS worden voor onbepaalde tijd bewaard.
  13. Na verzoek tot verwijderen van gegevens worden deze per direct en definitief verwijderd.

 

Kortgene, 10 mei 2018